Kinderfeestjes

Hier je kinderfeestje geven, er is van alles te beleven!

Wij organiseren kinderfeestjes voor kleuter tot puber! We hebben drie programma's: het eerste programma is het maken van ijs, het tweede programma is het versieren van kleurrijke cupcakes en het derde programma is koken. We kunnen dit programma ook altijd wijzigen zodat het ook voor jou een geschikt kinderfeestje wordt. 

ijs maken 

De kosten hiervoor zijn €125,- hiervoor mag je met 10 kinderen komen.  De kosten voor ieder extra kind zijn €12,50. 

Is een ijsje je favoriete toetje? Dan is het kinderfeestje ijs maken echt iets voor jou!  

De kinderen worden vermaakt met leuke boerderijspellen en leren hierbij waar de melk vandaan komt. Die wij later gaan gebruiken voor het maken van ons hemelse ijs. Ook mogen ze biggetjes knuffelen. En knutselen we een leuke koksmuts die ze mee naar huis mogen nemen.  

Je mag ook blijven eten. Hierbij kun je kiezen uit frietjes met een snack, broodje knakworst of pannenkoeken. De kosten hiervoor zijn €3,50 per persoon.

 

Cupcakes versieren

De kosten hiervoor zijn €150,- hiervoor mag je met 10 kinderen komen. De kosten voor ieder extra kind zijn €15,-.  

Houden de kinderen van creatief bezig zijn, dan ben je op het juiste adres om je creativiteit kwijt te kunnen. De kinderen mogen hier met allerlei verschillende materialen aan de slag om te tofste cup cakes mee naar huis te nemen. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid om 6 cup cakes te versieren. Naast het maken van de cup cakes is er ook ruimte voor leuke spelletjes en mogen de kinderen de biggetjes knuffelen.  

Je mag ook blijven eten. Hierbij kun je kiezen uit frietjes met een snack, broodje knakworst of pannenkoeken. De kosten hiervoor zijn €3,50 per persoon.

Koken

De kosten hiervoor zijn €165,- hiervoor mag je met 10 kinderen komen. De kosten voor ieder extra kind zijn €16,50.   

Houd je kind van kokerellen? Dat is dit echte en aanrader!  

Bij ons op de boerderij kunnen kinderen leren waar hun eten vandaan komt. Tijdens dit kinderfeestje gaan kinderen met de boerin aan de slag om een drie gangen menu te bereiden. En natuurlijk lekker op te eten! 

Kies je niet voor een kook kinderfeestje en wil je je kinderfeest toch afsluiten door samen te eten. Dat kan natuurlijk ook! Je kunt hierbij kiezen voor frietjes, broodje knakworst en pannenkoeken.