Activiteiten

Op onze boerderij is veel te beleven voor jong en oud!

Op onze boerderij is van alles te beleven, voor jong en oud! Naast onze hoofdactiviteit; ijs, doen wij ook nog andere dingen op onze boerderij, je kan hierbij denken aan: kinderfeestjes, varkensexcursie, ijsexcursie, familiedagen, klasseboeren, etc. In de omgeving is het daarnaast heerlijk wandelen. Onze boerderij ligt langs een van de routes en kun je dus prima gebruiken als tussenstop! 

Excursies

Wij geven bij ons op de boerderij ook excursies voor ieder een passende excursie met de volgende mogelijkheden, een varkensexcursie of een ijsexcursie. Natuurlijk is een combinatie hier van ook mogelijk.

Kinderfeestjes

Zelf ijs maken, dat kan! Hier je kinderfeestje geven, er is vanalles te beleven. Voor jong en oud voor ieder wat wils.  

Familiedagen

Wij verzorgen je familiedagen, van welkomsdrankje tot barbecue voor jong en oud. Wij bieden je een dagvullend programma, passend voor jong en oud.

 

Klasseboeren

Op onze boerderij ontvangen wij ook klassen. Wij zijn hiervoor officieel gecertificeerd. Dit houdt in dat wij educatieve lessen kunnen verzorgen. Hierbij kunnen wij ons aanpassen op het onderwerp dat aansluit bij het onderwijs in de klas.  Klik hier om de mogelijkheden de bekijken.