Kinderfeestje

Zelf ijsmaken, dat kan!
Hier je kinderfeestje geven, er is vanalles te beleven.
Voor jong en oud voor ieder wat wils.

Optie programma 1: ijs maken en spelletjes
Ons vast programma is, ontvangst met wat drinken en wat lekkers. Daarna een koeienmelk circuit dit gaat voornamelijk om het koeien melken zo zien de kinderen dat melk niet uit een pak komt maar uit de koe. In ons ijs word ook verse volle melk verwerkt vandaar deze keuze. In het circuit zit ook nog een stukje zak lopen, kruiwagen race en skiën in. Dan gaan de kinderen een koksmuts versieren met stickers, stempels en stiften en dergelijke. Hierna word de groep in 2 groepen verdeeld het ene groepje gaat dan ijs maken. Dit is de hoofdactiviteit van het kinderfeest.

Het andere groepje gaat spelletjes spelen zoals kussengevecht, blik gooien, boerenvoetbal of het zenuwenspel enzovoort. Na het ijs maken krijgen de kinderen de  keuze uit een bolletje ijs uit de vitrine ,die kunnen ze in een ijscoupe doen die ze dan mogen versieren met suikertje en bloemetjes, dit in een leuke coupe die ze mee naar huis mogen nemen. We kunnen dit feestje afsluiten met eventueel lekkere frietjes en een snack, pannenkoeken of broodje knakworst.
We kunnen dit programma altijd wijzigen zodat het voor u ook een geschikt kinderfeestje is.
Vanaf 10 kinderen
Voor data, prijzen en verdere informatie kunt u ons bellen of mailen.

Optie programma 2: Cupcakes versieren
Ook kunt u voortaan bij ons cupcakes versieren tijdens je kinderfeestje.

We gaan jullie ontvangen met drinken en iets lekkers, daarna krijgen jullie ieder 6 cupcakes die versiert mogen worden met fondant. Hiervoor hebben we verschillende stekertjes en andere leuke versieringen ,om er iets leuks van te maken. Dus met een beetje creativiteit (en evt. een beetje van de onze ) ga je met 6 leuke cupcakes in een doosje naar huis.

Eventueel kan dit feestje ook afgesloten worden met lekkere frietjes en een snack, pannenkoek, of broodje knakworst. In de tijd dat dit voor jullie bereid wordt, kunnen de kids nog even buiten met ons kussengevecht, of een van onze andere spellen spelen, als ze dit willen.

We kunnen dit programma ook altijd wijzigen zodat het ook voor u een geschikt kinderfeestje wordt.

Vanaf 10 kids.

Voor data en prijzen kunt u ons altijd bellen of mailen.